Glasprinsessan Caspiana

Alla inlägg under oktober 2009

Av C - 8 oktober 2009 20:12

Fail fail fail, ja och så har vi fail.

För övrigt så har dagen gått sissodär, haft en ångestattack som varade i typ tre timmar, himla mysigt må jag säga! Satte mig till slut på hallgolvet och bara grät, som en bebis. Mamma upptäckte mig och undrade vad som var fel, jag grät något om att jag inte orkar längre. Efter mycket prat från mammas sida kom hon fram till att jag nog är mycket deprimerad och hon undrade även om hon borde lägga in mig. Hum hum.

Skola imorgon, känns ypperligt fantastiskt urförjävligt bara bäst! Med andra ord? Jag vill stanna hemma, men kan inte. Kan man beställa en skolkompis? En som kan sitta med en på lektionerna, vara med en på rasterna och bara någon som är där. För i såna fall är jag väldigt intresserad. Tjej som kille spelar ingen roll. Bara du är snäll, omtänksam, rolig skadar inte och är dig själv.

Borde försöka lägga mig något sånär i tid nu ikväll, så att jag kommer upp imorgon. Sist försov jag mig, inte så käckt. Måste även ta fram kläder inför imorgon, leta upp schemat vore rätt fiffigt också så att jag vet när jag börjar. Annars kan det bli finurlig spännande.

Måste bara påpeka att Jen är jätteduktig på att måla, hon är nog en av dom duktigaste jag vet. Jag har sett mycket vackert, men du är suverän! Skulle gärna lägga in en bild här så att ni kan få se hur duktig hon är, men jag vet inte om jag får :P

Du kommer att bli något stort en dag gumman, det vet jag! :* <3

Xoxo <3


  




Av C - 8 oktober 2009 13:31

Måste bara fråga, fick en tidning förut på posten. CHILI. Någon som vet vad det är? Verkar ha något att göra med gymnasiet att göra, har inte hunnit läsa den än. Okej, jag har inte brytt mig så mycket än. Men man verkar kunna få rabatter och grejer.... Inte så fel. Jag är i stort behov av pengar, ett tips någon på hur jag blir rik?

När jag diskade förut, så slamrade jag med porslinet och då kommer tre av fem katter rusande i tron om att det är matdags. Jäkla matvrak! Haha <3 Det finns fler saker i livet än mat, men kanske inte så mycket som roar katter...?

Ja just det ja. Kom på en sak. Funderar på om jag ska ordna en liten frågestund, vad sägs? Ni som bestämmer. Fråga vilka frågor ni vill, ingen fråga är för dum eller pinsam. Jag svarar på allt! :)

Nu ska jag gå och göra något kreaktivt :)

Av C - 8 oktober 2009 12:53

Tjena mittbena! Vaknade upp med en underbar huvudvärk som fick mig att inse hur trevligt det är med värktabletter ändå. Gick upp runt halv elva ungefär, sedan dess har jag hållt mig sysselsatt med att klanta mig rejält (förlåt söt<3), stirrat på min frukost och kämpat med att få den i magen vilket tog runt två timmar (tjoho!), sett reprisen på Australias Next Top Model, börjat läsa en ny bok. Den ska handla om äs, men än så länge så tycker jag bara att det handlar om fotboll. Vilket inte roar mig något större, sitter mest och "jahaja, och nu sprakade hon bollen till den personen, nu vann dom den matchen..." jag är inte så fasligt intresserad av sport, inte så värst nej. Och om den inte blir roligare snart, så kommer jag överge boken för någon roligare.

Sitter nu och lyssnar på mina vargars käftar som metodiskt smäller mot mina revben. Mycket rogivande. Vad jag ska hitta på idag, blir ett mysterium. Min säng är väldigt lockande ska ni veta! Vet inte vad som har hänt med mig, men jag är så otroligt trött hela tiden, snark snark. Jag borde svara på alla sms jag har fått också, har en tendens till att glömma av det, sorry. Ska försöka bättra mig, men mitt minne är som en guldfisks. Varmt är det också, sådär så man blir illamående ni vet. Kvavt.

Är lite halvt mysigt uttråkad just nu, rastlös. Och fundersam. Hade inte varit så fel om man kunde dra ut sina tankar och lägga dom i en ask eller något. Som dom kan i Harry Potter, fast det är väl i ett såll som lägger tankar och sina minnen? Har ingen aning, är inte så inne i den världen. Är inte så inne i någonting nu för tiden.

Blev sjukt överraskad när jag upptäckte att jag hade slagit mitt besöksrekord! Så tacktacktack :D och givetvis supermycket tag för alla gulliga kommentarer, sådant gör mig glad! :)

Xoxo <3


Följer trenden ;)

IN:

Frukost: en kopp te, en kopp citronvatten och 1dl lågkalori apriokoskräm + pillerfrukost.

(resten har jag inte bestämt än, men jag tror det ser ut såhär om inget oväntat händer)

Lunch: ett glas funlight saft och två koppar te

Middag: 1-2dl köttsoppa

Mellanmål/kvällsmat: kanske (beroende på vargarna) 1dl fryst frukt och massa te

UT:

Promenad eller inlines åkning i 1-2timmar, beroende på väder

Städa mitt rum och diska (kanske inte bränner så mkt, men ngt borde det ju bli iaf)

Sit-ups och benlyft



  

Av C - 6 oktober 2009 23:42

Har total panikångest. Det klöser, river och gallskriker.

Jag vill skrika mig hes, jag vill springa tills benen inte längre bär, jag vill gråta tills tårarna tar slut, jag vill inte mer.

Ingen hör, ingen ser och ingen förstår.

Försöker skrika, men inga ljud kommer över mina läppar. Tyst, tyst. Håll tyst dumma flicka!

Fingrarna klöser och river över mitt ansikte, för mitt inre ser jag hur strimmor av blod sakta rinner ner.

Känner mig smutsig, så äcklig. Hur många gånger jag än duschar, så går det inte att tvätta bort.

Inristad och märkt för livet.

  

Av C - 6 oktober 2009 15:20

Hej hopp! Känner mig så otroligt slö och lite off, eller mest bara slö faktiskt. Orkar inte hitta på något, fast jag egentligen både vill och borde. Får se om jag hittar på något, eller något gör man ju, hur intressant det blir är en annan femma. Kanske tar en sväng med inlinesen sen, ja om marken torkar upp. Vilket jag hoppas! Har ingen lust att springa eller gå, tröttnar för snabbt.

Sitter just nu och chattar med en gammal vän, eller ja vän och vän. Vet inte vad jag ska kalla oss. Försöker få upp kontakten med henne igen, vilket går jagvetinteallsvarkenutellerin.

Lägger in en bild på armbanden också, kanske inte världens bästa bild, men what the heck ;P mobilfoton brukar inte bli särskilt vackra. Det dumma är att min nuvarande mobils kamera är totalusel, medans mobilen jag hade innan var suverän för att vara en mobilkamera. Om bara resten av mobilen hade varit sån...


  

Av C - 6 oktober 2009 12:52

Såg den nya filmen Revolutionoary Road igår, den med Kate Winslet och Leonardo DiCaprio. Jag ska inte avslöja slutet, men jag kan säga att jag tror jag behöver antingen läsa boken eller se filmen en gång till. För jag förstod inte riktigt budskapet, eller någonting egentligen. När filmen var slut satt jag som ett frågetecken och bara "jaha? och vad hände nu då? var det så eller så?" Men efter ha sett lite på extra matrialet där dom bland annat pratar om filmen och vad den handlar om, ja då hängde jag med lite bättre. Att det handlade om kärlek, så mycket förstod jag. Men nej jag vet inte, jag föll inte riktigt för filmen eller jag kanske måste se den igen för att förstå det underbara med den och hur den vann en Golden Globe. Vet inte om det var min "typ" av film, inte för att jag vet vad det är men. Mest ville jag nog se den för att det har pratats så mycket om den i media och så, sedan för att jag ville se Kate och Leonardo tillsammans igen. Men nej, dom gör sig bäst i Titanic. För mig är dom två Rose och Jack, ska nog krävas mycket för att jag ska ändra åsikt om den saken. :)

När jag ändå är inne på filmsnack så såg jag två filmer till igår, En shopaholics bekännelser och Djävulen bär Prada. Den sistnämnda har jag sett många gånger förr och jag gillar den skarpt, särskilt när jag vill känna mig extra tjejig och det ända ut i fingertopparna. Lade märke till en extremt snygg klänning där som jag fick inspiration av och funderar på om jag ska sy något liknande någon gång framöver.

En shopaholics bekännelser, ja den var väl helt okej. Kanske inte den bästa filmen ever, men helt okej och kan mycket väl ses igen.

Idag ska jag börja göra mönster till mina kreaktioner som jag ska sy. Plus att jag ska försöka leta upp min halvfärdiga kjol/shorts som jag började med för 2½ år sen typ... Vet inte riktigt varför jag aldrig har blivit färdig, men det var nog något med att först sydde jag det till en kjol och när den väl var klar. Ja, då hade jag gått ner i vikt så den var lite för stor och satt inte som jag ville, så då skulle jag sy in den lite och började med det, men någonstans la jag den på is och påbörjade något annat. Sedan gick tiden och jag glömde av min stackars rutiga kjol, som jag hittade något år senare. Då hade jag ändrat mig, nu skulle det vara ett par shorts istället. Ja, då var det inte mycket annat att göra än att sprätta upp hela alltet och ändra till ett par shorts. Hur den ser ut nu vågar jag knappt gissa, gräslig antagligen och skriker efter hjälp eller rent utav "SLÄNG MIG!" Ska se om jag först och främst kan hitta den, och sedan om det går att reparera skadan. Nu vill jag iaf ha en kjol, skönt att man har bestämt sig om något.

Blev glad när jag fick posten idag, mina armband har äntligen kommit! Ska se om jag kanske kan lägga in en bild framöver, men nu ska jag gå och göra något annat.

Puss&Kram, skumbanan (är äckligt btw)

Av C - 5 oktober 2009 14:40

Är så trött på det här eviga velandet och tristessen. Klättrar på väggarna av desperation. I need to get out! Soon! Now! Jag vill bort, från allt i stort sett. Människorna, den här bubblan, allt som bara får mig till något negativt. Jag vill ha tillbaka kontrollen över mitt liv, jag vill vara nöjd och lycklig med mitt liv. Jag vill umgås med människor som påverkar mig positivt och som jag mår bra av. Jag vill vara mig själv.

Viljan till att förverkliga mina drömmar, den har jag. Orken, vet jag inte. Modet? Där är nog mitt största problem, jag vet inte om jag vågar kasta mig utför stupet och inte veta hur framtiden ser ut. Men som jag håller på nu, ja denna cirkeln kan jag utan och innan - och seriöst, det börjar bli uttjatat nu. Give me something good, something fun, well just something else from this.

Fick underhållet idag, borde lägga pengarna på ett nytt busskort, annars blir det lite svårt att komma till skolan - om jag inte vill gå typ fem mil varje dag? Nej tack. Problemet är att jag är usel, ja rent förjäkla usel, på att spendera mina pengar på rätt sätt. På ett klokt, moget och vuxet sätt. Jag har inga svårigheter med att bränna hela studiebidraget på bara någon timma. Ge mig en shoppingtur så har jag fixat det liksom. Nej, nu måste jag priotera busskort, usch det låter så sinnessjukt jättetråkigt. Tänk, jag kan liksom köpa en ny vinterjacka för dom pengarna och åh ja, det låter så himla mycket mer lockande. Än ett busskort, ja det är ett blått plastkort med vit text typ. Oj så spännande, när man istället kan ha en ny jacka. Ja ni hör, priotering på hög nivå. Faktum är att jag behöver en ny vinterjacka, om jag hade tänkt mig att vara varm denna vintern. Får se hur jag lyckas lösa mina roliga problem här. På något sätt löser det sig säkert. Gäller bara att jag prioterar sånt som jag vill ha och behöver, till skillnad mot vad jag har gjort förut. Lagt pengar på det andra tycker att jag ska köpa. No more.

Jag behöver (och vill ha) :

  • busskort, trist men sant
  • vinterjacka
  • vinterstövlar
  • tyger till min design
  • en resa långt härifrån
  • en bästa vän tack

Dagens humör: förvirrad av explosionen av tankar i mitt huvud.

Dagens planer: gå till tygaffären, träna och duscha.

Dagens nedräkning: ---.

Dagens låtar: My fashion - Fakebestfriend.

Dagens önskan: en resa härifrån. 

Dagens smink och hår: osminkat och uppsatt.

Dagens kläder: kjol och linne, men ska byta om snart.

Dagens saknad: vänskap.

 

Nu ska jag ta itu med berget av disk, sedan göra mig i ordning för stan.

xoxo you know who

Av C - 4 oktober 2009 23:32

Är äckligt trött nu, gäspar hela tiden. Vet inte riktigt varför jag sitter uppe egentligen? Haha... För något spännande gör jag inte precis, om man inte räknar att halvsova och stirra på en datorskärm som otroligt fascinerande? Var ute på en promenad förut, det var blött, kallt och mörkt. Do I need say more? Nä, trodde väl det. Men sms med sötnosar och min trofasta mp3 underlättade ganska så mycket. Jag fick mängder av nya design-idéer som seriöst exploderade i mitt huvud!! Massor av kläder jag vill skapa, plus en väska, eller två... Och gud, ja allt möjligt. Varför ska man få alla idéer när man inte har tillgång till papper och penna? Men jag skrev snabbt ner stödord på min mobil för att minnas, och nu har jag några skisser som ska bli till verklighet. Någon gång. En dag. Sådär, väldigt långt fram. Jag saknar det där som heter pengar till att köpa tyg och tillbehör, plus en symaskin. Men det sistnämnda är inget stort problem, det kan jag lösa väldigt fort. Pengarna, ja där har vi problemet. Suck. Tror jag skulle behöva komma på något sätt att få en inkomst, ja mer än det där studiebidraget som skramlar in på kontot varje månad. Okej, det räcker en liten bit, men verkligen inte hela vägen. Eller vet ni någon som klarar att betala alla utgifter på 1050:-/månad? I såna fall får ni gärna dela med er av det miraklet, för jag skulle behöva veta. Eller så letar man upp någon miljonär som är i stort behov av en 18årig tjej med designdrömmar, och som utan problem skulle kunna bränna mängder av pengar på kort tid. Han (eller hon) behöver inte vara snygg, trevlig eller så. Inte ens närvarande. Lämna bara mig i en lyxig takvåning i New York eller något liknande, med några kretidkort och så ordnar jag resten. Intresserad någon?! :)

Nej, om man skulle ta och gå och lägga sig kanske? Är trött som bara den.

God natt! xoxo fashionlover


  

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill ni läsa mer om i bloggen? =)
 Vikt, träning & liknande
 Mitt liv med ätstöring
 Om min vardag
 Mode
 Dagens frågor
 Mina åsikter om allt mellan himmel & jord

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6
7
8 9 10 11
12 13
14
15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards