Glasprinsessan Caspiana

Alla inlägg under oktober 2009

Av C - 11 oktober 2009 21:19

Tjenixen kakmixen! Vet inte riktigt hur jag mår, så många känslor och tankar far i huvudet. Är lite låg, ledsen, besviken, arg, irriterad och ja tjosan så underbart allt kan vara. Bitter är jag också verkar det som. Nja, jag vet inte. Allt känns bara värdelöst och inom mig vrålar allt bara "NEEEJ!" Tyvärr kan man inte stoppa tiden, hur mycket man än försöker. Sitter och dricker cola light, varför vet jag inte riktigt. Jag känner hur sockret klibbar sig fast i munnen och på tänderna, eeuw... Men men :) Den finaste pojken i landet ligger brevid mig också, mys<3

Känner mig ganska hemsk, nästan dåligt samvete, men hur förklarar man för någon att man inte längre lyssnar eller bryr sig om vad det denna säger? Att det inte går in, att man inte hör eller längre förstår.

Läkare imorgon, äckligt tidigt och bara tiden får mig på dåligt humör. Känner mig kluven, hur mycket ska jag berätta för henne? Allt, en del, inget alls? Nästan så jag längtar efter att få höra dom där orden "Ja, men jag tror vi måste lägga in dig..." Då skulle jag komma ifrån krav, vissa människor och ja, slippa det. Rymma och fly. Just nu känner jag bara för att ligga i en säng, full med diverse piller i kroppen och bara existera i min egna lilla drömvärld. Den där bubbelvärlden. Saknar den faktiskt, ja litegranna. Skulle hon fråga om jag vill bli inlagd, då tror jag faktiskt att jag svarar ja. Kanske blir ett beslut som jag ångrar senare, då när paniken och ångesten slår mig. Och framförallt när jag inser vart jag har hamnat. Vill jag sitta inlåst i ett litet rum med fyra kala vita väggar, säng, garderob, skrivbord med tillhörande stol och där allt, ja allt, är fastskruvat i golvet? Fyra väggar som kommer närmare och närmare för var sekund som går... Med en dörr som aldrig får låsas. Nattpersonal, dagpersonal... Permissioner, regler, bestämda mattider (och ja, du måste äta. Sitta i matsalen bland dom Andra och ÄTA), bestämda tider över huvudet taget and so on... Vill jag detta?

Jag har blivit förvarad och så kallat "rådd" till att begränsa mig när det gäller vad jag ska avslöja inför läkaren. För ja, tjejer som mig hamnar ju tydligen på speciella ställen som egentligen bara är förvaring... Tack, hemskt mycket tack. Det uppmuntrade mig sjukt mycket, nu mår jag genast bättre inför morgondagens möte. Oder nicht.

Och jag har ett enormt sug efter ris, ja ni läste rätt. Ris. Helt knäppt, men så sant så sant. Jag vill ha ris. Ris, ris, riiiis! Skulle kunna göra nästan vad som helst för att få ris. Jag kan stirra mig blind på bilder med cupcakes och allt möjligt sött, men nej, jag vill ha ris. Hade samma sug igår kväll, förstår inte riktigt det här, men ja någon gång ska väl man drömma efter något så simpelt som ris... Hum hum.

Nu ska jag återgå till min totalt deprimerande bok, dock ingen som får tårarna att trilla, men nog blir det en tjock klump i halsen allt.

Ciao!


Du gör mig sjuk, sjuk, sjuk.
Idiot.

Av C - 10 oktober 2009 14:33

Hej där :)

Nu sitter jag med min lilla bebis kissemiss i knäet. Eller så liten och liten är hon inte längre, väger liiiite för mycket ansåg vetrinären på senaste besöket, men hon är ju ett matvrak!

Är inte på något särskilt humör just nu, orkar bara inte med. Är väl lite låg. Har btw inte gratis sms längre, det har gått ut. Känns ganska skönt på något konstigt sätt, för nu har jag en ursäkt till att inte skicka sms. Nej förlåt, jag är bara lite bitter idag. It's got a reason... Thank you bitch :) <3 det blir nog bättre snart med humöret, om inte, ja då blir det inte bättre helt enkelt. Men iaf, jag kommer inte skicka så många sms nu tills jag har laddat på mobilen igen - och det lär ta ett tag innan jag gör det. Så kan det gå när man är pank.

Känner mig lite bitchig, not good ;) hehe. Får nog sluta läsa vissa bloggar, för det smittar ju av sig! Men nej, jag har inte löshår som jag har blonderat sönder, silikon lite här och var, jag bor inte i Sthlm, jag har inte någon plan på att göra mina läppar större osv osv. Och det är väl bäst att säga det redan nu, jag har inget emot löshår (hey! jag har själv haft det, bara man sätter i det snyggt och sköter det så är det nice), om man vill bleka håret ja varsegod jag kommer inte stoppa er! Jag själv har färgat håret konstant i snart tio år liksom (jubileum någon?) och jag har haft alla möjliga färger - svart, olika nyanser av brunt, blondt, rött (också olika nyanser), lila and so on. Något jag hatar är när man dömmer intelligens efter hårfärg. En brunett är inte alltid smartare än någon annan, en blondin är inte alltid korkad och en rödhårig är inte alltid bra i sängen. Nej, ibland är seriöst brunetter rätt korkade och blondiner rätt kloka. Nu släpper vi hårfärg och går vidare! När det kommer till skönhetsingrepp så tycker jag att man får göra precis som man själv vill och INTE en endaste jäkel ska ha någon åsikt om han/hon gjorde rätt/fel. Jag skulle mer än gärna lägga mig under kniven och justera lite på min kropp, om det får mig att må bättre så why not? Nu kanske ni undrar varför jag då inte har gjort något? Ja, jag har inga pengar till det. Jag vet inte om jag kommer ångra mig senare i framtiden och jag vet inte vad jag vill göra först. Att bo i Sthlm skulle jag gärna göra. Bodde hos en kompis där nu i våras ett litet tag och ja, det var ganska trivsamt faktiskt. Men det kan det nog bli var man än befinner sig. Bara man försöker. Tror det är en själv och människorna man umgås med som får en att trivas, inte om man bor i Kiruna, Kristanstad, Göteborg, Stockholm eller något annat ställe. Och nej, jag bor inte på något av dom nämnda städerna, har varit i alla mer än en gång. Förutom Kiruna.

Huvudvärk har jag också, tror det beror på att jag har fått för dåligt med syre idag. Och nu ska jag nog fördriva min tid på något annat sätt. Ha en bra dag!

xoxo <3

Av C - 10 oktober 2009 01:45

Och nej jag har fortfarande inte kommit i säng, jag har hållt mig sysselsatt att hitta en massa nya fina teman till min mobil, så nu är den stylad serrni! ;) och jag ska även byta ring- och smssignal, iaf det sistnämnda. Börjar bli lite trött på att höra "Push up, push up" (proanapartyslama) känner för att ha någon tuffing signal, hehe. Vet inte riktigt vad jag menar, men det ger sig nog!

Och även jag har fallit för cupcake-trenden. Dom är ju uuuuuursöta! Men jag blir inte ett dugg läskad faktiskt, tycker bara det ser kemiskt och giftigt ut, haha. Så jag kan kolla hur mycket jag vill på alla söta bilder, utan att bli det minsta sugen. Love it!

Har insett hur mycket jag älskar anime också, så nu har jag letat upp en massa söta bilder. Eftersom min dator har kraschat mer än en gång i sitt korta liv, så har jag blivit av med typ allting jag någonsin hade som rörde Japan mm. Känns surt som salt, så om det finns någon gullig filur där ute som mer än gärna delar med sig av lite Japan-rock, så skicka gärna eran msn så addar jag :)

Puuuuuh! Är det bara jag som inte klarar av värmen?? Vilken värme undrar ni antagligen, men då kan ni hälsa på hos mig. Det är som en bastu här!! Okej, det kanske är jag som är konstig eller något, men jag svettas ihjäl! Huvudvärk har jag också, den beror nog fortfarande mycket på att jag borde sova (kanske skulle man lägga sig ändå? ....hmm..) Och temperaturen i mitt rum är fasansfull! Har fått öppna mitt fönster igen, och jisses vad intressant allt detta blev, hahha not. Sorry, jag är övertrött och har huvudvärk.  

Nej nu MÅSTE jag gå och lägga mig, ingen sa något om att sova, men jag kan leka med mobilen eller kolla på film. Bara jag loggar ut från datorn, för himmel, godnatt tös!


  

   Seriöst, det ser giftigt ut men så himla sött!

Av C - 9 oktober 2009 23:33

Ikväll är det massa saknad, så större delen av detta inlägget tillägnar jag flera av mina sockerbitar. Sitter och tittar igenom en massa bilder på familj, vänner och alla möjliga filurer. Givetvis smyger sig Saknaden på och knackar mig på axeln. Påminner mig att jag inte har träffat den eller den på dagar, veckor, månader, år... Hjärtat brister och strör ut bitar lite varstans...

Om tjugofem minuter sen så är det fem år sen min minsting kusinvitamin kom till världen. Himmel vad tiden går fort! Du har blivit så stor nu pojken min, nej du är ingen pojke längre. Du är en cool kille, min tuffing, min favoritpojk(-kille). Jag kan tyvärr inte komma och fira dig på din stora dag, och en dag ska du få veta hur ont det gjorde i mig när jag valde att stanna hemma istället. Hade allt varit annorlunda, hade jag mått bättre, om så bara lite liiite bättre, så hade jag kommit och hälsat på. Men nu är det som det är. Jag skulle bli utmattad redan i hallen, jag skulle aldrig orka hålla uppe fasaden och le i flera timmar. Verka glad, lycklig och bara normal. Jag kan inte längre, jag håller på att tappa kontrollen fullständigt.  Jag skäms för hur jag betedde mig i våras och i början av sommaren när jag var hos er, när jag var barnvakt åt dig och din syster. På dagarna bet jag ihop och försökte vara samlad, åtminstone utåt sätt. Medans det var full storm inombords. Jag längtade tills jag hade lagt er, hjälpt till med tandborstning, läst godnattsaga, gosat och jag skulle få egen-tid. Då jag skulle få släppa fram smärtan. Jag vet inte hur många kvällar och nätter jag stod där i köket och hällde i mig glas efter glas med vin. Rött eller vitt, vad spelade det för roll? Bara jag fick bli full, eller iaf lite påverkad. Till slut kunde jag inte längre hålla mig till att bara vänta på kvällen, jag tog ett glas lite när som. Så fort jag var själv, vid varje tillfälle. Jag älskade stunderna när dom vuxna skulle ta en drink, en öl, eller en whiskey på kvällen. För ja, det var ju sommar och vi grillade - och hade det så mysigt så. Jag tillhör ju den skaran som är "Dom vuxna" nu, så även jag fick mig en drink. Och vems händer sträcker sig inte efter andras glas och smuttar när ingen ser? Yes, mina. Och frågorna "Är det gott? Får jag smaka?" använde jag nästan lika flitigt som alla lögner för att slippa undan mat. Alkoholproblem eller alkoholproblem någon?


Saknar dig Lillan, min lilla fina systeryster. Jag saknar dig verkligen, jag hatar att jag inte kan finnas där för dig. Jag vill vara hos dig, fast vi bråkar rätt mycket. Men det går bara inte, jag klarar inte av att vara med någon över huvudet taget. Men, jag älskar dig oavsett. <3

Annars så saknar jag en del till, inte så världsligt många faktiskt. Jag börjar inse vart jag har dom flesta nu, vilka som alltid finns där, vilka som bara finns till ibland, och vilka som egentligen aldrig finns där.

Nu ska jag ta och avrunda här, tycker att denna texten börjar bli ytterst onödigt lång ;)

Puss & Kram, ät ingen skumbanan!

Av C - 9 oktober 2009 19:35

Hejsan svejsan!

Har en underbar huvudvärk, tror det beror på trötthet mest. Tänkte strax ta mig ut och åka inlines, måste bränna plus att då kan jag få trötta ut mig riktigt rejält och sedan slockna fort som fasen - förhoppningsvis. Vill bara glömma dagen och allt som har tillhört den. Hela dagen har jag seriöst bara längat efter att dagen ska ta slut, så att jag kan få gå och lägga mig. God natt liksom.

Hoppade över skolan idag, men jag skaffade mig ett busskort och när tjejen i kassan förklarade hur jag skulle använda det och att jag skulle ha 100:- till låns, eller vad hon nu babblade om så sa jag bara "va? ... :) " fattade ingenting och det gör jag fortfarande inte, men men. Det ger sig nog det också.

Eftersom det är fredag idag, så är typ alla jag känner på krogen eller på fest idag. Alla utom jag i stort sett. Men jag bryr mig faktiskt inte. :) Jag har ingen lust att vara social, ingen lust till att hälla i mig mängder av kalorier, jag har inte lust till någonting annat än att få dra något gammalt över mig och hoppas på att världen glömmer bort mig.

Mitt humör har varit lika växlande som vanligt. Upp, ner. Ner, upp. Och nu går det neråt igen.

Xoxo :)


  

Av C - 9 oktober 2009 07:25

Tjenixen kakmixen. Nu fick jag ganska stora klädproblem, för det jag hade tänkt mig att ha, är tadamtata.... FÖR LITET! Suck, så ja nu springer jag runt i bh och strumpbyxor i jakt på något att ha på mig, suck säger jag bara. Hittade en svart kjol i siden, som hör och häpna - PASSADE! Nu ska jag bara hitta en snygg överdel.


Idag är det ju som sagt fredag, vad ska alla partyglada människor göra idag? :)


Jo, exakt så duktig är du Jen! <3

Av C - 9 oktober 2009 06:09

God morgon! Gäsp, gäsp.... Gäsp! Sitter nu med min fjärde kopp te, ögonen vill inte hålla sig uppe riktigt. Klädnypor kanske skulle vara en idé?

Ska till skolan idag, måste köpa busskort innan. Gäller att komma ihåg det bara, ja annars lär jag ju märka det när jag ska gå på bussen och inte har något att betala med. Upptäckte att nu har jag ytterligare köpt något, som jag inte minns vad det är. Väldigt trevligt, eller inte. Jahaja, nu har jag köpt något för 200:- och minns inte vad det är, så otroligt käckt.

Nu måste jaggöra mig i ordning för skolan, bland annat klä på mig om jag inte tycker att ett urtvättat nattlinne som inte ger min kropp någon som helst rättvisa är den nya trenden. Nej inte än, inte idag gör jag inte det.

Hungrar för övrigt efter kärlek, även om jag inte vet om jag är mentalt redo för ett förhållande så drömmer jag väldigt ofta om ett.

Skriver nog mer lite senare, men tills vidare önskar jag er alla en trevlig fredag! :)

Xoxo en tröttis

  

Av C - 8 oktober 2009 22:36

Nu har min hjärna insett att jag ska till skolan imorgon och det är nu det börjar, ångesten smyger sig på och kryper runt i hela kroppen. Ut till fingertopparna, ut till tårna, den ligger som ett tjockt lager precis under huden. Bränner och svider. I huvudet dånar det av demonernas skrik.

Vargarna morrar med dreglande käftar, vars tänder skär sönder mitt inre.

Har hittat kläder iaf, eller ah kjol. Tack vare sötnosen Jen som valde åt mig<3 Vad jag ska ha för topp har jag inte riktigt kommit fram till än, har några förslag men inget känns superduperbra liksom.

Nej nu måste jag nog gå och tänka på refrängen, annars kommer jag väl aldrig upp imorgon. Usch, jag vill verkligen inte?

Xoxo Caspi


Tell me this night is over...

 

  

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill ni läsa mer om i bloggen? =)
 Vikt, träning & liknande
 Mitt liv med ätstöring
 Om min vardag
 Mode
 Dagens frågor
 Mina åsikter om allt mellan himmel & jord

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6
7
8 9 10 11
12 13
14
15 16
17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards