Glasprinsessan Caspiana

Alla inlägg under september 2009

Av C - 6 september 2009 21:18

Jag är sjukt otroligt überuttråkad, gaah...

Vet inte vad jag ska hitta på, vad jag vill hitta på, vad jag orkar hitta på. Känner inte att jag har lust till någonting, allt känns bara åh nej tack.

Har varit ganska duktig idag, ligger på 25 kcal som jag har kontrat med 2½ timmars inlines åkning, helt okej.

Känner mig helt borta, gör allt automatiskt... Märker det inte...


There's no real love in you. Why am I keep loving you?

Ditt hjärta slår inte för mig.

Av C - 6 september 2009 10:48

Sitter här med min pillerfrukost och det går lika segt som vanligt, känns som mina käkar är ihop klistrade. Jag orkar inte, jag vill inte ens få i mig pillerna längre... Har jag någonsin velat det, på riktigt alltså?

Vaknade med en underbar känsla. Den peppade känslan är kvar! Tjoho! Det första jag tänkte när jag hade vaknat, var "Nu jävlar världen!".

Fördriver tiden med youtube, thinspovideos<3

Dagens planer är bland annat att åka inlines (tack vädret, äntligen är du på min sida igen!), städa rummet, vilket någon annan väldigt gärna får göra åt mig.

Vågen skrämde halvt slag på mig imorses, ja där fick jag en välförtjänt örfil.


Dagens humör: Peppad, men samtidigt lite seg (har inte vaknat än)

Dagens planer: Inlines, städa rummet, pyssel med thinspo, träna.

Dagens nedräkning: nedräkning vet jag väl inte, men snart börjar skolan.

Dagens låt: Garbage - I think I'm paranoid

Dagens önskan: Att bli smal någongång, gärna NU! 

Dagens smink och hår: Inte gjort mig i ordning än, men det kommer nog vara osminkat och slarvig hästsvans. 

Dagens kläder: Ridbyxor och vit långärmad tröja. 


Sexy can I sexy can I sexy can I...

Av C - 5 september 2009 23:51

Äntligen så känner jag mig sjukt peppad igen! Eller jag är väl peppad ganska ofta, men känns som att den peppande känslan har legat på is ett tag. I några sekunder och minuter iaf, vilket känns som flera dygn för mig.


"Hon såg sjukligt tunn ut"

Av C - 5 september 2009 21:19

Nu sitter jag här med en dundrande huvudvärk, vet inte riktigt varför jag har ont i huvudet. Sovit för lite, suttit för länge vid datan, druckit för lite, inte varit ute, kanske alltihop?

Fick slängt en massa kläder förut, eller ah, jag slängde ner dom i en stor sopkasse som jag ska skänka bort. Visste inte ens att jag hade så mycket kläder, hittade flera gånger klädesplagg som jag undrade varför jag ens hade köpt dom, hur länge jag hade haft dom, och "är detta ens mitt?". Men sammanfattat, så var det ganska skönt att bli av med en massa kläder, nu får jag plats med nya istället! Smart!

Städade lite annat också, fick slängt ganska mycket. Tror, eller jag vet, att jag är en hamster. Jag sparar och sparar på saker i evigheter, slänger aldrig något. För man kaaan ju få användning för det någon gång om sissodär sju år, eller inte alls. Men inför denna flytten så ska jag faktiskt ta tag i mig själv, rycka upp mig och mogna till! Nu är det slut med att släpa miljontals saker från lägenhet till lägenhet. Okej, jag ska spara en del, men fan inte ens i närheten av vad jag har gjort hitills. Måste ju tänka på flyttgubbarna också. Har jag inte använt saken/klädesplagget/skorna/osv på minst tre år så ska det bort. Slängas eller skänkas, vilket som.

Nu hoppas jag bara att jag håller fast vid detta sen, för jag är väldigt duktig på att babbla, dock mindre duktig på att sedan göra som jag har sagt. Men än så länge går det ganska så bra. Bara behållt tre klädesplagg som jag aldrig använder, men hade svårt att skiljas ifrån. Det kaaan ju hända att jag vill använda dom någon gång, or not...

Usch, nu längtar jag faktiskt efter kallare väder. Kan inte fatta att jag säger det, jag som har gnällt för att värmen har försvunnit och bla bla... Men nu börjar det bli tröttsamt med att det hela tiden är kvavt och svettigt. Plus att det förstör mina frisyrer, det är ingen idé att fixa håret i någon snygg frisyr, för värmen gör att håret blir ivägen och man ändå sätter upp det i någon slarvig hästsvans. Ska färga håret när vågen står minus 10 kilo. Längtar! Är så sjukt sorgligt trött på mitt hår nu. Tänkte troligtvis bli rödhårig igen...<3 

Och som jag har påpekat förr, så är Taylor Momsen otroligt snygg! Älskar hennes axlar, nyckelben, everything!

xoxo C

Av C - 5 september 2009 18:10

Hej & hopp! Planerna blev ändrade, så istället för mys med favoritflickan så blev det att sitta hemma och dega ihop. Känner mig som en nygräddad bulle, varm, degig och otroligt pluffsigt fet. Mums!

Sitter och tänker på bland annat kläder, höst och vinter kollektionen, framför allt hösten. Ska jag unna mig något nytt att uppdatera min garderob med? Förtjänar jag det? Nja, det beror på hur jag sköter mig. Har jag råd? Absolut inte! Vill jag? OJAH!

Det jag är i störst behov av är ärligt talat ett par vinterstövlar, mina nuvarande sjunger på sista versen om jag minns rätt... Trist, eftersom det var ett par favoriter. Sedan skulle en ny vinterjacka inte sitta helt fel... Har en som duger, men det är inte mer än så. Ja okej, den duger. Men jag är trött på den och jag har för mig att den har blivit ganska så sliten nu. Kan inte kolla, eftersom den inte är här, utan i flickans lägenhet. Den hänger bra där tycker jag.

Jag har inte råd att varken köpa nya stövlar eller jacka och jag känner ingen som vill skänka mig pengar heller. Jag är mitt eget problem har jag fått höra... Ja så är det att vara myndig, vuxen, 18. Man blir sitt eget problem.


Nu ska jag gå och rensa i min garderob, måste göra mig av med en hel del kläder och annat jox som jag har slängt in där. Känns sådär halvtråkigt och bara otroligt hej-kom-och-hjälp-mig! Vet inte vart jag ska börja, hur vet jag vad jag vill spara, ge bort, skänka och slänga? Nae fy och usch. Det är nästan så att jag är villig att betala någon att göra det åt mig, finns bara ett problem - jag har inga pengar.

Av C - 4 september 2009 22:15

Sitter här och plågar mig själv med att lyssna på samma jävla låt gång efter gång. Jag både älskar den och mår dåligt av den, mest för att jag älskar han som sjunger den och för att den inte alls handlar om mig... Vilket jag önskar... Dröm och glöm dumma flicka! .....suck.

Dagen har gått sissodär... Min psykolog uppskattade inte riktigt när hon upptäckte vad min favorit sysselsättning är. Inte heller så blev hon överlycklig om när vi disskuterade mina alkoholproblem, eller äs... Men men. Jag klarar mig, det gör jag alltid. Iaf tills jag dör.

När jag kom hem så lyckades jag hålla mig sysselsatt med pyssla, gjorde massa thinspo-kollage och även en klippbok med vackra thinspo bilder<3 ,men sen runt 6 tiden då slog ångestattacken ner som en totalbomb. Kroppen skakade och demonerna vrålade. Höll på att bli totalt sinnessjuk... Funderar snart på att vandra in till psyket, någon som vill följa med? Hand i hand ska vi vandra till psyket. Ja så sa jag och dåvarande bästa kompisen för några år sedan...

Badade förut, och när jag satt där i badkaret så ville jag bara dränka mig själv. Ångesten släppte fan aldrig. Vattnet färgades rött av mitt blod. Men ja, som ni märker så lever jag fortfarande. Har upptäckt att det är lite väl svårt att dränka sig själv. Hehe. Än ska jag inte dö, vissa saker (väldigt betydelsefulla sådana<3) håller mig kvar här i livet.

Och hur avslutar jag inte min dag?! Med att faila, förbannat stort också. Finner inte ord för hur irriterad jag är på mig själv, är arg och besviken.


Nille, älskling, tack för att du är så fin mot mig. Att du finns där och tröstar, att du får mig att le och skratta när jag helst av allt bara vill gråta. Du är bäst, min älskade ängel. Längtar så tills vi ses!<33<33

Av C - 4 september 2009 13:53

Chipp! Nu sitter jag här med ett trassel till hår, fågelbo nästa typ. Men jag orkar inte fixa i ordning det.

Helgens planer? Idag ska jag inte göra särskilt mycket tror jag, inget bestämt iaf. Får se vad dagen har att erbjuda, som man säger. Imorgon ska jag träffa esklings flickan min :* <3 slummerparty baby!!! ;) och på söndag vette tusan vad jag ska hitta på. Känner inte för att göra så mycket ärligt talat. Dagarna går sjukt långsamt, men jag har ingen lust att hitta på något heller. Måste städa mitt rum och göra det snyggt (enligt min mamma snyggt). Det ska se fräscht och fint ut, ska snart ha visning på lägenheten och mamma bara tjatar om att jag måste städa. Bla bla...

Känner mig sjukt peppad iaf och det är positivt, nu fan ska det bli bra här!

Nu ska jag strax kila iväg till psykologen, känns sådär halvkul men men...


Dagens humör: Lite uttråkad och stirrig, men ganksa så okej. PEPPAD!

Dagens planer: Psykolog, träna och städa.

Dagens nedräkning: 54 dagar kvar tills jag ska åka till älsklingen<3

Dagens låt: Sabotage - Oh so fine

Dagens önskan: Att ångesten ska släppa 

Dagens smink och hår: Sotade ögon, blekt ansikte och blodröda läppar. Slarvigt uppsatt av håret. 

Dagens kläder: Rutiga byxor och en tröja från HM's Fashion against ADIS kampanjen.


"Jag vill leva så nära döden, att jag inte vet om jag överlever dagen"

Av C - 2 september 2009 23:25

Sitter uppe alltför länge än vad min kropp egentligen orkar, men jag orkar inte bry mig. Jag vill inte bry mig heller.

Detta är inte alls vad jag vill, det skrämmer mig lite ärligt talat...

Har ingen aning om vad jag ska skriva, känner mig bara så sjukt deprimerad och allt är bara skitsamma. Whatever I'm fine, nevermind. 


The thinner is the winner, some day I'll be that winner.


"Oh baby, looking oh so fine. Come and say that you're mine.

... looking like only angels can."

Om det ändå vore för mig du sjöng... Men det är det inte, jag vet det och jag låtsas att det är okej och att jag inte bryr mig.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill ni läsa mer om i bloggen? =)
 Vikt, träning & liknande
 Mitt liv med ätstöring
 Om min vardag
 Mode
 Dagens frågor
 Mina åsikter om allt mellan himmel & jord

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8
9
10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards