Glasprinsessan Caspiana

Alla inlägg under november 2009

Av C - 12 november 2009 15:22

Hej där, jag sitter här och fryser. Händerna skakar och fingrarna är som isglassar. Magen kurrar högt högt... Vågen stod på minus idag, och det kändes väl bra tror jag... Idag är ingen superduper dag precis, jag bryr mig inte om något alls. Känner mig bara tom, kall och utnyttjad. En gnutta värdelös också.

Fast... Samtidigt så känner jag lite glädje.

Hittade två bortglömda vodkaflaskor i garderoben, blev förvånad eftersom jag trodde att dom var slut, men det var mig en trevlig överraskning må jag säga! Dom ska jag och en speciell person dela på, längtar tills dess. Då ska jag få skrika mig hes, springa tills jag faller ihop i en skakande hög.


Och snart får jag sällskap här i höstmörkret, eller ska man säga vinter nu? Sak samma, jag känner ingen större lust. Varför? Jag känner mig bara så ihålig när Du rör vid mig, en uppblåsbar leksak. Någon Du använder för att bli tillfredsställd en stund, sedan är det kyligt tills du återigen hör av dig och kräver att få ses.

Tack & hej.


  

Av C - 11 november 2009 19:15

Så underbart vacker, tårarna rinner nerför mina kinder. Av saknad, minnen av lycka och något jag inte riktigt kan sätta ord på. Fick den här dikten av ett ex för drygt 1½ år sen. Den berör mig lika mycket varje gång.♥


"...Det sista jag känner på kvällen innan jag somnar, när jag ligger i min säng och precis sluter mina ögon. Den känslan jag får, den är obeskrivlig. Det är samma känsla som jag får på morgonen innan jag slår upp ögonen för att välkomna dagen. Det är doften av hennes hår och känslan av hennes huvud som mjukt vilar mot mitt bröst. Det är enda gången jag gråter. Jag är helt utom räddning när jag ligger där och det är då jag minns, jag minns alla stunder med henne, jag minns hur lycklig jag var. Och jag kan höra hennes ljuva stämma som ekar inom mig och jag önskar med hela min varelse att jag inte drömmer..."


Du kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta, det vet du.

Av C - 11 november 2009 18:50

God kväll mina gullungar ♥ 

Nu är jag hemma igen, eller det har jag varit i snart två timmar. Är hur trött som helst, men mår relativt okej ändå faktiskt. Åkte ju till skolan förut, kom dit vid lunchtid och kunde komma undan med ursäkten "nej, men jag försov mig och kom precis så jag åt hemma" vilket var två vita lögner. Jag varken försov mig eller åt hemma, men det behöver ju inte dom veta ;)

Skolan gick fakiskt ganska så bra, jag kämpade med mitt inre otroligt mycket. Hade ett smärre krig kan man väl säga... Men min mobil fick en massa gulliga sms hela tiden, av en massa raringar & älsklingar. Kändes überhärligt och det underlättade så himla mycket för mig. ♥

Sista lektionen skippade jag, orkade verkligen inte plus att jag var nära svimning hela tiden. Samtidigt som jag gick, så gick även FinasteStjärnan. Inte heller hon orkade att stanna kvar, vi pratade i evigheter. Vilket givetsvis var alldeles underbart härligt! Har så himla mycket gemensamt med henne. Till slut blev vi isbitar båda två och gick in i värmen. vi stannade kvar på skolan, eftersom FinasteStjärnan väntade på skjuts och jag höll henne sällskap. Vår klassföreståndare upptäckte oss och fick rycket på oss och gastade om att vi faktiskt kunde ha varit med på lektionen, bla bla bla. Ungefär där någonstans så slutade vi lyssna och försökte hålla oss för gapskratt. När hon hade gått så sa jag "J*vla kärring!" och FinasteStjärnan höll med och sa "F*tta!" Vi två behöver bara titta på varandra och så bubblar skrattet i våra magar, samtidigt som vi förstår när den andra mår dåligt.

♥Jag vet att hon är något alldeles underbart extra. Guldstråle där!


Nu ska jag ringa ett viktigt samtal, till lillasyster. Mysa med mina kissemissar och även svara på alla sms som jag inte har hunnit än. Sedan är det dags för Grey's Anatomy & sen så har jag ingen aning. Puss & Kram


     

♥Vännen, Du gör mitt liv så mycket lättare i skolan. Du är en av dom få som verkligen förstår, lyssnar och finns där. Jag tycker om Dig gumman♥


Av C - 11 november 2009 09:20

Missade bussen, eller jag orkade ärligt talat inte springa för att hinna med och så tänkte jag ta en buss som gick en halvtimma senare, men sen kom jag fram till att jag väntar istället och tar en som går om 1½ timma. Tror jag har velat fram och tillbaka femtioelva gånger huruvida jag orkar ta mig till skolan över huvudet taget idag. Mår verkligen apa, men jag tror jag ska försöka ändå. Ingenting blir bättre av att stänga in sig i lägenheten, inte idag. Hur förjordat jobbig skolan än är, så kanske jag kan få låtsas fokusera på något annat i några timmar.

Efter att jag hade skrivit klart dagens första inlägg, så gick det fort utför. Jag har skrikit, gråtit och bara avskytt allt och alla - speciellt mig själv. Hittade inga kläder, antingen så har dom krympt (med andra ord har jag gått upp i vikt) vilket gjorde att dom satt som korvskinn, vissa kläder kunde jag få på mig, dom satt relativt okej men jag har så ont i magen att det inte gick att ha plaggen. Efter mycket om och men så hittade jag en snygg topp, men ingenting som jag kunde ha till. Provade runt tio par jeans och jag fick bara på mig ett enda par - och dom satt überpösigt så jag liknade en uteliggare eller något. Plus att dom var för korta på längden, så det såg ut som jag väntade på högvatten... Till slut hittade jag ändå ett par jeans högst upp och längst in i garderoben. Dom fick duga, jag orkade inte mer.

För tillfället har jag bytt om, sitter nu i ett par varma och härliga Adidas mjukisbyxor & mammas gosiga hoodtröja. Vet inte vad jag ska ha på mig sen, måste byta om. Såhär vågar jag inte gå till skolan Skäms ...

Klädproblem till tusen, jag vet. Men jag måste ha kläder som jag trivs i, och när jag ska ut i vida världen och vara social osv, då känner jag ett tvång att jag måste se fräsch, chic, bra och normal ut. Vad nu bra och normal innebär vet jag inte riktigt, men att jag liknar alla andra, ibland få smälta in i mängden. Inte vara annorlunda. Idag är en sådan dag, jag vill inte synas, jag vill absolut inte höras. Andra dagar kan jag nästan kräva om att bli både sedd och hörd, men det varierar, men som sagt: inte idag.

Man kanske kan jämföra det tvång jag känner över kläder (och resten av utseendet) som vissa inte kan gå utanför dörren osminkade. Det blir som ett slags skydd. Ni förstår nog vad jag menar..? :)

xoxo ♥

Av C - 11 november 2009 05:35

Morsning korsning!

Vaknade kvart i fyra nu är jag pigg som bara den! Hel knasigt, men visst why not ;) upptäckte att jag hade fått en hel del sms under nattens gång, alltid lika trevligt. Skola idag, igen. Känner mig dubbel inför det, paniken börjar krypa längs ryggraden och ändå så bryr jag mig inte riktigt. Känns som det inte spelar så stor roll, men jag vet av erfarenhet att jag till slut kommer vara full av skräck och panik. Gårdagens skola gick... ehm, rätt dåligt. Mer än så orkar jag inte berätta nu, hinner inte riktigt heller. Måste klä på mig, sminka mig och allt annat som hör till morgonrutinerna. Detta får bli ett ganska kort inlägg, sorry darlings! Måste börja göra mig i ordning nu, annars kommer jag missa min buss. Är en tidsoptimisst utan dess like! Haha, ibland verkar det som jag tror att hela världen stannar upp och väntar på mig, men ack nej, så är inte verkligheten. Tyvärr.

Ha en underbar dag, pusselikram♥


Humör: bergochdalbana
Frisyr: just nu platt & oborstat, men sen så blir det troligtvis lite vax & spray
Klädsel: trosor & adidas-tröja, men sen så ska jag ha... ingen aning! har inte bestämt mig än *panik*

Beroende: kissemissarna<3 
Bästa serie: Grey's Anatomys

Naglar: orkar inget avancerat så jag kör enkel fransk manikyr 
Låt: Meja - Daughter of mornin'
Smink: foundation, puder, mascara & svart eyeliner 

Skor: svarta Adidas eller stövlar
Frukost: en halv kopp kanel-te
Planer: skola & sen vet jag inte riktigt

Av C - 10 november 2009 06:19

God morgon fina läsare!

Nu sitter jag och kämpar med att få ner min kopp te, det går enormt segt. Måste snart gå till bussen, det känns inte ett dugg lockande att behöva gå ut i kolsvart mörker som dessutom antagligen är svinkallt. Blä. Mår väl inte super heller, tanken på att snart vara i skolan förstör mig, milt sagt. Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte.

Försöker stå emot tårarna som bränner bakom ögonlocken, andas normalt. Hur gör man sån där "andas i ruta"? (tror det heter så) Kanske något man borde lära sig, vem vet, det kanske till och med hjälper mot panikångest? Jag orkar inte bryta ihop idag igen, särskilt inte eftersom mamma är ledig idag och med andra ord hemma. Jag orkar inte med frågorna eller skammen av att väcka henne med hysteriska skrik.

Nu måste jag kila, puss på er sötisar :)


Btw, Jen, jag saknar dig också gumsan. <3

Finns på mobilen, min msn dummar sig just nu och jag orkar inte ta tag i det för tillfället. Plus att jag inte har så mycket tid för att sitta vid datan längre.


Avslutar med en dagens:

Humör: sorgsen
Frisyr: utsläppt med aningen volym
Klädsel: jeanslegins, svart klänning & skjorta 

Beroende: mobil & mp3 ♥
Bästa serie: Desperate housewives

Naglar: långa tvåfärgade; en mörk & en ljus nyans av korall 
Låt: Meja - Daughter of mornin'
Smink: foundation, ljus ögonskugga, puder, mascara, lipsyl 

Skor: svarta Reebook med glitter på
Frukost: en kopp te med vanilj smak
Planer: skola..


  

Av C - 9 november 2009 12:07

Ja, speciellt långt ifrån datorn kommer jag inte precis, haha. Men min gosiga snöboll har somnat i mitt knä nu, så jag får nog sitta kvar. Vill inte väcka henne, söt som socker är hon - speciellt när hon sover! ♥

Har gjort en massa ändringar i min blogg nu, kände att det behövdes göras om. Uppdatera och så. För från början var det bara tänkt som en äs-blogg och att jag skulle ha min andra blogg (hade en tidigare) till resten av mitt liv, men det blev för jobbigt att ha två olika bloggar. Och till slut blev det ändå att jag skrev om ungefär allting här, inte bara om äs. Så därför har jag bland annat bytt bloggadress & bloggtitel, så att det passar lite bättre.

Nä, nu måste jag nog väcka snöbollen min i vilket fall. Måste ringa några samtal, bland annat storasyster och moster, sedan har jag ett berg som bara verkar växa för varje gång jag kastar en blick på det (?!) och sedan ska jag hitta på lite annat smått och gott.

Ha en underbar dag sötisar <3


En som gör sjukt vackra naglar är Foki, kika gärna in på hennes blogg så får ni se! Jag ville inte ta en av hennes bilder, känns lite fel, så ni får kolla istället. Ni kommer inte bli besvikna, tjejen är extremt duktig! :) www.fokis.se

  

sjukt fräcka naglar(!) ,men det är extremt jobbigt att ha såna långa naglar i början ;)

Av C - 9 november 2009 09:38

Humör: panikslagen & aningen lite ledsen
Frisyr: rakt & lila diadem
Klädsel: jeanslegins & långärmad tunika
Beroende: katterna ♥
Bästa serie: Gossip Girl

Naglar: just nu, helt ofixade men ska alldeles strax göra dom vackra, färgglada och underbara. Behöver hålla mig sysselsatt, ska nog sätta fast lite stenar också.
Låt: Alison Krauss - It dosen't matter
Smink: foundation, ljus ögonskugga, puder, rouge, mascara, well I guess that's all
Skor:  inga, men om jag tar mig ut idag blir det nog mina Reebook
Frukost: en kopp te med tropisk smak
Planer: lugna ner mig, sedan försöka städa/packa. Fixa mina naglar också. Borde plugga matte också..


  

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill ni läsa mer om i bloggen? =)
 Vikt, träning & liknande
 Mitt liv med ätstöring
 Om min vardag
 Mode
 Dagens frågor
 Mina åsikter om allt mellan himmel & jord

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards