Glasprinsessan Caspiana

Alla inlägg den 17 januari 2010

Av C - 17 januari 2010 15:32

God eftermiddag mina fina trogna läsare!

Nu sitter jag i min soffa och ska strax se om filmen Eyes wide shut, som tillhör en av mina favoriter. Idag, eller även gårdagen, har varit såna dära otroligt slöa dagar. Idag har jag inte ens bytt om från det jag sov i. Så jag sitter och känner mig sjukt vacker i en t-shirt med Backstreet Boys tryck, babyblå tjocka sockar och ett par trosor. Ej att glömma mitt rufsiga hår som ser ut att ha fastnat i en visp... Men, jag ska snart ta ett varmt och skönt bad. Så jag kan se ut och känna mig som en människa igen.

Imorgon är det skola igen. Eftersom jag stannade hemma från tisdagen till fredagen förra veckan, och även gick hem på lunchen i måndags så måste jag gå imorgon. Annars får jag skolk. Och min plånbok skriker hjärtskärande om mitt studiebidrag + underhåll dras in...


Något helt annat jag kan delge er är att i det kommande månadsskiftet så ska jag troligtvis pierca läppen. Vänster undersida. Har haft där förut, tog dock ur det och har ångrat varenda sekund typ. Sedan så ska jag äntligen ta tag tatueringarna! Har velat skaffa tatueringar sedan jag gick i lådstadiet, men först så skulle man vänta tills man var myndig. Sedan saknade jag tillräckligt med pengar, kunde inte bestämma mig för motiv osv... Fast nu i höstast så skulle jag ta tag i detta igen. Bokade till och med tid och allt. Minns fortfarande tiden 23 september 2009 klockan 12:00... Men jag blev tvungen att avboka, eftersom mina pengar försvann... Men den här gången håller jag hårt i mina pengar och tänker inte vara naiv med att låna ut till människor som aldrig betalar tillbaka osv.

Än så länge har jag inte bokat tid, vill ha pengarna i handen först. Men snart så! =) jag ska tatuera mina båda höfter, vilka motiv är en hemlis än så länge. Ni får se resultatet senare. Hihi.

Jag vill även tatuera andra ställen på min kropp, men höfterna kommer först.


Planer som ska ske innan påsken detta året:

  • Piercing i läppen
  • Tatuera båda höfterna

Nu ska jag se min film, kanske tittar in här lite senare igen.

Puss!

Av C - 17 januari 2010 15:25

hur håller du reda på hur mycket du stoppar i dig? alltså hur många kalorier det innehåller i det..en fråga bara.. hehe ;d

 

CR



Hej på dig CR! Ja, jag håller koll genom att räkna kalorierna. Oftast står det ju på paketen hur många kalorier det innehåller. Då är det bara att göra en enkel matteräkning. Inget svårt alls. Och om man har svårt för huvudräkning, är det bara att ta hjälp av miniräknaren. Om det inte står på paketet, så finns det sidor på internet som kan ge svar, men då är det ofast x kcal på 100 gram. Så då får man väga först och sedan räkna ut.

Jag väger, räknar och kämpar på. Dom sakerna jag blir osäkra på väljer jag att inte äta alls. :) Lycka till!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill ni läsa mer om i bloggen? =)
 Vikt, träning & liknande
 Mitt liv med ätstöring
 Om min vardag
 Mode
 Dagens frågor
 Mina åsikter om allt mellan himmel & jord

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Tidigare år

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards