Glasprinsessan Caspiana

Alla inlägg den 8 juni 2009

Av C - 8 juni 2009 22:35

Sitter och drömmer om att bli vacker, ja förutom att ha en smal, snygg och sexig kropp, så vill jag gärna vara vacker i övrigt.

Funderar starkt på att göra en hårförlängning! Får nog bli syntet eller något liknande, äkta har jag inte råd med. Har gjort en förlängning en (eller det blev två) gång innan, för 4 år sen eller något. Då sydde jag fast äkta europeiskt hår. Först hade jag lockigt hår, men det blev så jävla slitet och jag gillar inte lockigt hår något större egentligen. Rakt ska det vara! Eftersom det blev trassligt redan efter någon vecka, jag hade skött det precis som jag skulle med rätt produkter och allt, men det blev förstört. Så jag fick nytt hår, rakt denna gången. Det var enklare att ha och mycket snyggare! Men sen gjorde jag något otroligt klantigt! Jag går till badhuset och badar, klor och fejkhår är absolut INGEN bra kombination!!! Nej, det blev trassel, ett trassel som bara hade en enda utväg - klibba bort det. Kändes otroligt surt och trist, men jag kan ju inte se ut som ett skatbo i huvudet! Detta gjorde jag på FakerMaker förresten, dyrt som satan var det! Betalade 4800:- och det gör jag inte gärna om, nog för att dom är duktiga och det ser äkta ut, men jag har inte råd.

Nu lutar det då mer åt annat löshår, syntet som sagt. Esklingen ska hjälpa mig, både med färgval och att sätta i det.

På tal om hår, imorgon ska jag till mormor. Ska färga hennes hår. Jag vill inte, orkar inte, men jag har lovat. Jag orkar inte ta mig utanför dörren, när det inte är träning som gäller.

Jag vill inte höra frågorna om hur jag mår, jag vill inte höra kommentarerna om mitt utseende, jag vill inte disskutera mig helt enkelt. 


Vaknade halv fem imorses, otroligt roligt - not! Sedan kunde jag inte somna om, så jag har varit vaken ända sen dess, tjohej! Snacka om att jag är något såpass övertrött att det känns ironiskt. Till slut gav jag upp mina försök på att somna om, då såg jag på en av favoritfilmerna - Tretton.<3 Love it!<3

Nu ska jag träna, skriva dagbok, träna och sedan sova! Godnatt med er!

Slänger in en video också, esklingen som har gjort den. Jag är med, men var säger jag inte ;) Älskar både videon och låten!<3

När du är tunn som luft, är du nästan perfekt.


"He was crippled

But only his body was cracked

It's not simple

Nor is it an easy matter to explain

'Let's just leave it at that' she says

And closes the holy book of lies

She covers her eyes

Denying to her self

What she thought happend"

http://www.youtube.com/watch?v=63LP0q9rLCE
Av C - 8 juni 2009 15:54

Idag hade min mamma "the talk" med mig, ja inte om sex. Nej, sånt lärde jag mig för längesedan, heh. Nej, det handlade om mat och ja det faktum att jag inte äter, hon har märkt detta. Hon pratade på om att om man ska orka träna och bla bla... Så måste man äta minst 1300 kcal/dag. Fattar hon hur jävla mycket det är?! Fattar hon att jag inte KAN äta så mycket?! Just nu ligger jag uppe 65,4 kcal och särskilt mycket mer lär det inte bli. Jag är inte hungrig och varför ska man då tvinga i sig mat? Helt onödigt ju.

Jag orkar träna, jag har viljan och har man bara viljan, så har man orken. Blev så förbannad på henne, hon har absolut ingen rätt att lägga sig i mitt liv och definitivt inte om dom rör mina mat- och träningsvanor. Jag är vuxen, myndig, 18 år. Bestämmer helt och hållet själv över mitt liv, det är mitt, mitt, mitt!

Fan vad skönt det ska bli att flytta till Esklingen! Hon skulle aldrig få för sig att tjata på mig om onödiga saker som äckliga middagar och liknande.


xoxo, I wanna be beautiful

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad vill ni läsa mer om i bloggen? =)
 Vikt, träning & liknande
 Mitt liv med ätstöring
 Om min vardag
 Mode
 Dagens frågor
 Mina åsikter om allt mellan himmel & jord

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
Juni 2009 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards